Wilt u ons meehelpen met het beëindigen van het stigma rond verslaving en mensen helpen die in herstel zijn?

Wilt u ons meehelpen met het beëindigen van het stigma rond verslaving en mensen helpen die in herstel zijn?

Als stichting zijn we totaal afhankelijk van giften, donaties en subsidies om ons werk te kunnen doen en blijven doen. We willen benadrukken dat Stichting Ismes totaal geen winstoogmerk heeft en dat alle donaties ten goede komen van de stichting en de bezoekers daarvan. Wij danken degene die ons hebben geholpen onze mooie stichting te realiseren, zonder onze donateurs was dit nooit mogelijk geweest. 

Ook u kunt ons helpen met ons werk en inloophuis. Indien u dit wilt, kunt u uw bijdrage overmaken naar NL55 RABO 0154924555 t.n.v. Stichting Ismes o.v.v. Donatie.

Donaties worden onder andere gebruikt voor de volgende zaken.

  • Workshops en cursussen. Voor het verbruikersmateriaal en aanschaf van nieuwe hulpmiddelen.
  • Het inrichten van een bibliotheek. Wij willen graag informatie geven over verslaving en herstel. Er is veel materiaal en willen dit graag in ons huis ter beschikking stellen. Men kan in de bibliotheek lezen, beeldmateriaal bekijken en luisteren naar muziek. Dit vereist een grote diversiteit aan materiaal.
  • Voor het geven van voorlichting zijn wij afhankelijk van eigen vrijwilligers/ervaringsdeskundigen. Wij willen hen graag opleiden om zo naar diverse instellingen uitgezonden te kunnen worden. 

 

Namens iedereen bij Ismes danken wij u! Samen voor een wereld waarin verslaving bespreekbaar is en herstel overal te vinden is.