Vanaf dinsdag 7 januari 2020 in het Ismes Huis:

SPIRITUELE- EN INTUITIEVE ONTWIKKELING

Er worden heerlijke ontspanningsoefeningen en meditaties gegeven en daarnaast gaan we heel relaxed aan de slag. Samen kijken hoe we ons hoofd leeg kunnen maken en op welke manier deze middag ons nog meer innerlijke rust kan brengen…

Het 12 stappen programma is een, niet religieus, maar een spiritueel programma. Zo ook de spirituele ontwikkeling! Geen gezweef, maar allebei je benen stevig op de grond. Mooie onderwerpen, die je nog meer inzicht kunnen geven, bijvoorbeeld in het hoe en waarom we zijn, wie we zijn.

Lijkt het je wat? Vanaf 7 januari 2020, elke dinsdag, voor de komende maanden, van 14.00 tot 15.30 uur. Je kunt zo aansluiten en aanmelden is niet nodig.

Tot ziens bij Ismes,

Diana

 

 

 

Vrijdag Meditatief tekenen

De komende maanden willen we op vrijdag ochtend iedereen de mogelijkheid geven om meditatief te tekenen.

Een ontspannende workshop waar tekentalent zeker niet voor nodig is.

Vanaf december 2019

Groeten Inge

Schilderen is een workshop waarbij je in een dag een geweldig schilderij maakt.

Je gaat onder leiding van Ingrid aan de slag en zij leert je hoe je het schilderij opbouwt en afwerkt.

We beginnen om 11 uur en stoppen om 16.00 uur, de datum krijgen de deelnemers mee gedeeld.

Je kunt je aanmelden bij Ingrid van Rooijen: 0649829891
Voor meer informatie, kijk op onze Facebook pagina

Hallo, mijn naam is Monique.

Al bijna 3 jaar geef ik Hatha Yoga les aan mensen met lichamelijke en/of psychische beperkingen in grote en kleine mate. Leren omgaan met beperkingen, in welke vorm dan ook, kan lastig zijn. Accepteren dat je niet alles kunt, leren handelen naar dat wat je lichaam te bieden heeft en inzicht krijgen in dat wat wel mogelijk is zijn belangrijke aspecten. Tijdens mijn meditatie en yoga les leer je in ontspanning, liefdevol, met aandacht en zachtheid naar je eigen lichaam en geest te kijken en daarnaar te handelen. Zonder oordeel, waarnemen wat er is en dat te laten zijn met alle respect voor jezelf en elkaar.

Iedere maandag om 15.00u begint de meditatie les in het Ismes Huis.

Je krijgt tools om te leren mediteren door middel van afwisselende oefeningen zoals: Bewust worden van je fysieke lichaam, je adem, houding, inzichten in (denk)patronen, rust in je lijf en hoofd, visualisatie oefeningen en meer technieken om (thuis) te oefenen met stilzitten. Daarna worden ervaringen gedeeld en trekken we een inspirerende engelen kaart die antwoord op je vraag kan geven.

Om 16.30 u begint de yoga les

Door verbinding met je lichaam te maken en de aandacht te richten op bewegingen krijgen gedachten weinig kans om met je aan de haal te gaan. Daarnaast leer je om milder te zijn voor je lichaam, verbinding te maken met jezelf waardoor je bewust wordt van spanningen die je leert los te laten. Ieder lichaam is anders, door zacht te bewegen leer je je eigen lichaam beter kennen en leer je daarnaar te bewegen. Luisteren naar je lichaam in plaats van je hoofd geeft meer ontspanning en bewustwording waarbij loslaten de sleutel is.

De kosten zijn 2,50 euro voor beide activiteiten, ook als je maar 1 van de 2 activiteiten mee doet. De komende periode zal dit plaats vinden op de maandag. Het kan zijn dat in de nabije toekomst een andere dag gekozen wordt.

Namasté, _/\_
Monique