Bijna iedereen verliest zich weleens in sombere, kritische gedachten over het verleden of de toekomst. Over gemiste kansen van vroeger of juist zware uitdagingen die nog in het verschiet liggen. Erg jammer, want juist in het heden kunnen stappen worden gezet om deze gedachten een plaats te geven.

In de training leer je een nieuwe, bijzondere manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. In de training Mindfulness leer je bewust te worden van het moment, van alles wat er om je heen gebeurt, maar ook bewustwording van jouw eigen gevoelens en gedachten, zonder dat je deze meteen veroordeelt. Dit zorgt voor innerlijke rust en een betere concentratie. Door middel van oefeningen leert de trainer, Jolan jou meer controle te krijgen over je aandacht en houding.

Mindfulness maakt gebruik van verschillende meditatievormen, concentratieoefeningen en praktijkopdrachten. Trainer Jolan van Herwaarden is  deelnemer van een 12 stappen programma dus bekend met de uitdagingen van herstellende verslaafden. Zij heeft zelf een aantal Mindfulness cursussen doorlopen en is nu een Mindfulness trainer. Ze geeft les op een open en vriendelijke manier waarbij de aandacht ligt op de persoonlijke groei en de samenhang in de groep.

De kosten:  €40 voor de gehele cursus. (Dus 8 bijeenkomsten).

Het is het beste als je elke bijeenkomst aanwezig bent omdat je dan het gemakkelijkst leert. Als het niet anders kan, kun je ook een aantal keren komen.

Opgeven van te voren per email aan: Jolanloveyourmind@gmail.com, of in het Ismes Huis bij een van de medewerkers.

 

 

 

 

De Data: 

4-11-18 september,

   2 – 23 – 30 oktober,

6 – 13 november

 

 

 

 

 

Tijd en Locatie:

We komen samen op woensdag van 12 tot 2 uur in het Ismes Huis aan de Brede Haven 26 te       ‘s-Hertogenbosch