Laatste nieuws Coronavirus 11-07-2020

Opening Ismes Huis 1 juni 2020

Na 1juni zou het Ismes Huis weer gedeeltelijk open kunnen gaan. Het betekent dat er zaken wel kunnen, maar ook zaken niet kunnen.

Wat wel zou kunnen:

 • De ontmoetingsruimte kan open. Er kunnen in die ruimte maximaal 6 mensen aanwezig zijn met een afstand van 1,5m. Komen er meer mensen binnen, dan kunnen er maximaal 6 mensen in de meeting ruimte aanwezig zijn. Dus in totaal in beide ruimtes 12 mensen. (buiten het personeel)
 • In de kleine spreekkamer kunnen 2 mensen met elkaar spreken, meer is daar niet mogelijk. Er kunnen privé gesprekken, telefoongesprekken of andere zaken met 2 personen plaatsvinden.
 • Als een workshop of een andere bijeenkomst (geen meeting) in de meeting ruimte gehouden wordt, kunnen er totaal 6 mensen aan deelnemen. (buiten het personeel)
 • Mensen, die in de problemen komen, kunnen een privé gesprek aanvragen. Dit kunnen herstellende verslaafden, naasten van… zijn, maar ook mensen die informatie over verwijzing willen.
 • De meetings op maandag en donderdagmiddag, woensdag en vrijdag vinden weer plaats met een maximum van 10 personen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij het Ismes Huis. Het betekent wel dat vol is vol.
 • Het aanmelden kun je vinden op deze site op de pagina aanbod / meetings

Waar over nagedacht kan worden.

 • Welke activiteiten kunnen we wel in deze periode organiseren, binnen of buiten het Ismes Huis. Denk daarbij aan workshops, Persoonlijke begeleiding, mentale/spirituele training. Denk hierbij aan het aantal personen dat actief kan deelnemen.

                                                              

Coronaregels vanaf 01-10-2020 in het Ismes Huis

Bij binnenkomst en lopen in het Ismes Huis wordt verplicht een mondkapje gedragen.

Zit je op een stoel, dan mag het mondkapje af.

Bij binnenkomst handen desinfecteren, ook bij toiletbezoek en gebruik koffie apparaat.

         Aantal personen in het Ismes Huis/meetings

Bij een meeting is het totaal aantal personen: 10 + 1 voorzitter.

Als je naar een meeting wilt komen, dan meld je je aan. (zie de site www.ismes.nl/aanbod/meetings.)

Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de meeting binnen, neem koffie of thee en loop naar de meeting ruimte en neem alvast plaats. Hierdoor wordt het in de huiskamer niet te druk en kunnen we afstand nemen van elkaar.

Aantal personen in het Ismes huis per 01-10-2020

 • In de Huiskamer kunnen 8 personen tegelijk zijn, verdeeld over de hele ruimte. Op het bankstel en aan de tafel.
 • Is deze ruimte vol dan kan men doorschuiven naar de meeting ruimte en daar kunnen maximaal 10 mensen aanwezig zijn met de afstand van 1.5 meter.
 • In het kleine kantoortje voor bij de ingang, kunnen maximaal 2 personen aanwezig zijn.
 • We hopen dat onze vrijwilligers en gasten zich aan de regels houden en hun eigen verantwoordelijkheid nemen, zodat wij samen, met elkaar het Ismes Huis veilig kunnen houden.